POLIKARBONÁT ELŐTETŐK

Polikarbonát előtető gyártás

UV álló polikarbonát előtetők lapos és ívelt kivitelben, egyedi méretekben, gyártói szerkezeti garanciával! Tekintse meg széles termékskálánkat, és válassza azt a modellt, ami illeszkedik lakása stílusához, az Ön egyedi elképzeléseihez egyaránt!

Egy polikarbonát előtető remek választás otthona vagy akár irodája stílusosabbá tételéhez. Az elegáns megmunkálás és az ellenálló, strapabíró kialakítás garantálja, hogy a szerkezet hosszú ideig díszíti majd az épületet.

Előtető erkélyre, teraszra, ajtó fölé

A kovácsoltvas vázzal készült polikarbonát előtető felhasználási lehetőségei igencsak szélesek. Segítségével akár esőben is élvezheti erkélyét vagy teraszát, a bejárati ajtó fölé helyezve pedig eleganciát kölcsönözhet otthonának.

Sőt, termékeink akár a garázs bejáratánál is elhelyezhetők, így autója akkor is óvva van az időjárástól, ha nem parkol be a helyiségbe. Kifejezetten ajánljuk intézményeknek, irodaházaknak, vagy éppen hoteleknek is, hiszen klasszikus megjelenésükkel a polikarbonát előtetők nagymértékben emelik az épület presztízsét.

A polikarbonát előtető jellemzői:

  • Hőálló, karcálló, és ütésálló alapanyagból készül;
  • UV-stabilizált felülettel rendelkezik;
  • víztiszta, mégis tökéletes fényáteresztő;
  • mereven ellenáll a vegyszereknek;
  • felszíne igény esetén megfesthető;
  • porszórással, tűzihorganyzással felületkezelhető;
  • vízvezető ereszcsatornával felszerelhető;
  • gyorsan és egyszerűen telepíthető.

Minőségi alapanyagok a hosszú élettartamért

Cégünk külön hangsúlyt fektet arra, hogy az általunk készített termékek hosszú ideig megőrizzék eredeti állapotukat, szépségüket. Az igényesen megmunkált kovácsoltvas, valamint a karc-, hő- és ütésálló polikarbonát ötvözése különösen strapabíróvá teszik előtetőinket, melyek az UV-sugárzásnak is ellenállnak.

Polikarbonát termékeinket leggyakrabban ablakok, ajtók, kirakatok védelmének érdekében telepítjük. Természetesen otthoni körülmények között szintúgy alkalmazhatók a teraszon, erkélyen, a bejárati ajtó előtt, sőt a garázs előterében is!

Sikerült választania kovácsoltvas vázzal készült polikarbonát tetőink közül? Egyeztessen időpontot ingyenes helyszínbejárásra és felmérésre! Várjuk megkeresését! Kérjen ajánlatot ívelt vagy lapos polikarbonát előtetőre, válassza az Ön ízléséhez legjobban illő terméket!

Kérjük, csatoljon képet, és a Kérdés, üzenet mezőben írja le, mit szeretne.