POLIKARBONÁT ELŐTETŐK

Polikarbonát előtetők

Polikarbonát előtetők

UV álló polikarbonát előtetők lapos és ívelt kivitelben, egyedi méretekben, gyártói szerkezeti garanciával! Tekintse meg széles termékskálánkat, és válassza azt a modellt, ami illeszkedik lakása stílusához, az Ön egyedi elképzeléseihez egyaránt!

Egy polikarbonát előtető remek választás otthona vagy akár irodája stílusosabbá tételéhez. Az elegáns megmunkálás és az ellenálló, strapabíró kialakítás garantálja, hogy a szerkezet hosszú ideig díszíti majd az épületet.

Erkélyre, teraszra, ajtó fölé

A kovácsoltvas vázzal készült polikarbonát előtető felhasználási lehetőségei igencsak szélesek. Segítségével akár esőben is élvezheti erkélyét vagy teraszát, a bejárati ajtó fölé helyezve pedig eleganciát kölcsönözhet otthonának. Sőt, termékeink akár a garázs bejáratánál is elhelyezhetők, így autója akkor is óvva van az időjárástól, ha nem parkol be a helyiségbe. Kifejezetten ajánljuk intézményeknek, irodaházaknak, vagy éppen hoteleknek is, hiszen klasszikus megjelenésükkel a polikarbonát előtetők nagymértékben emelik az épület presztízsét.

Minőségi alapanyagok a hosszú élettartamért

Cégünk külön hangsúlyt fektet arra, hogy az általunk készített termékek hosszú ideig megőrizzék eredeti állapotukat, szépségüket. Az igényesen megmunkált kovácsoltvas, valamint a karc-, hő- és ütésálló polikarbonát ötvözése különösen strapabíróvá teszik előtetőinket, melyek az UV-sugárzásnak is ellenállnak.

Kérjen ajánlatot ívelt vagy lapos polikarbonát előtetőre, válassza az Ön ízléséhez legjobban illő terméket!

A polikarbonát előtető jellemzői:

  • Hő-, karc- és ütésálló alapanyagból készül;
  • UV-stabilizált felülettel rendelkezik;
  • víztiszta, mégis tökéletes fényáteresztő;
  • mereven ellenáll a vegyszereknek;
  • felszíne igény esetén megfesthető;
  • porszórással, tűzihorganyzással felületkezelhető;
  • vízvezető ereszcsatornával felszerelhető;
  • gyorsan és egyszerűen telepíthető.

Polikarbonát termékeinket leggyakrabban ablakok, ajtók, kirakatok védelmének érdekében telepítjük. Természetesen otthoni körülmények között szintúgy alkalmazhatók a teraszon, erkélyen, a bejárati ajtó előtt, sőt a garázs előterében is!

Sikerült választania kovácsoltvas vázzal készült polikarbonát tetőink közül? Egyeztessen időpontot ingyenes helyszínbejárásra és felmérésre! Várjuk megkeresését!

 

A Kovácsoltvas.hu weboldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása és anonim statisztikai adatok gyűjtése céljából.