Referenciák

Modern kapu és kerítés

Minimalista stílusú, trendi modern kapuk nyíló, úszó vagy toló kivitelben, valamint hozzájuk illő modern kerítések az egyszerű elegancia jegyében.

Modern korlát

Minimalista, egyszerű és letisztult megjelenésű erkély-, lépcsőházi, veranda- és egyéb korlátok rövid határidővel.

Ablak- és ajtórács

Kovácsoltvas ablakrácsok, ajtórácsok. Esztétikus és erős védelem a betörők ellen, vagy akár praktikus megoldás a házi kedvencek szökésének, ablakból való kiesésének megakadályozására. (Igen, mi is szeretjük a macskákat.)

 

Polikarbonát előtető

Minőségi, UV álló polikarbonát előtetők erős kovácsoltvas vázzal lapos, ívelt kivitelben is. A polikarbonát mellett üveg előtetők készítését is vállaljuk.

Lépcső

Bel- és kültéri lépcsők tartóvázzal, többféle kivitelben: korláttal vagy korlát nélkül, fektetett lapos vagy "teli" kivitelben, natúr, pácolva, festve...

Fakerítés

Bükk, kőris, borovi fenyő vagy akác kerítés - mi ezekkel az anyagokkal dolgozunk fakerítéseink készítése során. De rendelhet tőlünk a fával egyező megjelenésű, ám annál hosszabb élettartamú WPC kerítést is!

Egyéb

Egyedi igények megvalósítására is nyitottak vagyunk, sőt: kifejezetten kedveljük az ilyen jellegű felkéréseket. Kérje ajánlatunkat bátran, bármiről legyen is szó!