KOVÁCSOLTVAS KAPUK, KERÍTÉSEK

Reális áron, rövid határidővel vállaljuk modern (minimalista) és klasszikus kovácsoltvas kapuk, kerítések megtervezését, legyártását és teljes körű kivitelezését, beépítését egyedi igények szerint.

Néhány népszerű minta a modern és klasszikus stílusból vegyesen:

(Kattintson a képre a nagy méretben való megtekintéshez)modern kapuk, kerítések

Modern kapuk, kerítések

Trendi, egyszerű, minimalista stílusban készült kerítésre vágyik? Természetesen modern kapuk és kerítések készítésében is készséggel állunk rendelkezésére. Akár kombinált fa-fém kivitelben, akár teljes egészében fém kivitelben szeretné, hívjon minket bizalommal!

Modern kapu és kerítés referenciáink

 


Nem tudja, melyik típust válassza?

 

Régóta szemezget egy kovácsoltvas kapuval, de nem tud dönteni a számtalan minta és stílus közül? Esetleg az elszabaduló áraktól és a munkálatokkal járó kényelmetlenségektől tart? Cégünk előre kalkulálható költségekkel, gyors és precíz munkavégzéssel készíti el új kapuját, legyen szó hagyományosan nyíló modellről, vagy akár tolókapuról, úszókapuról.

Miért érdemes utóbbiakat választania? A toló kivitelezésű kovácsoltvas kapuk gyorsan és egyszerűen használhatók, emellett kevés helyet vesznek el a bejáró melletti térből. További előnyük, hogy akár utólag is automatizálhatók, illetve kivitelezésük kedvezőbb áron történik, mint az úszó modelleké.

Az úszó, C profilos megoldással készülő kapuk legnagyobb előnye, hogy minimális karbantartást igényelnek. Belső sínrendszerüknek köszönhetően diszkrét, mégis elegáns megoldást jelentenek bármilyen stílusú családi házhoz. Az idő- és időjárásálló anyag pedig garantáltan hosszú élettartamot tesz lehetővé, sőt a felületkezelésre 10 év garanciát is adunk!

Keressen minket, díjmentes helyszíni felméréssel és tanácsadással segítünk a döntésben!

 

Ebben a kategóriában nincsenek cikkek. Ha megjelennek ezen az oldalon az alkategóriák, akkor azok tartalmazhatnak cikkeket.