KOVÁCSOLTVAS KAPUK, KERÍTÉSEK

Reális áron, rövid határidővel vállaljuk modern (minimalista) és klasszikus kovácsoltvas kapuk, kerítések megtervezését, legyártását és teljes körű kivitelezését, beépítését egyedi igények szerint.

Néhány népszerű minta a modern és klasszikus stílusból vegyesen:

(Kattintson a képre a nagy méretben való megtekintéshez)


klasszikus kovácsoltvas kapuk, kerítések

Klasszikus kovácsoltvas kapuk, kerítések

A hagyományos stílusban készült kovácsoltvas kapuk és kerítések tetszenek Önnek? Amennyiben a klasszikus ornamentikát kedveli, és impozáns, míves kovácsoltvas kerítést szeretne otthona köré a hozzá illő kapuval, mi örömmel elkészítjük Önnek! Kérje ajánlatunkat!

Klasszikus kovácsoltvas kapu és kerítés referenciáink


modern kapuk, kerítések

Modern kapuk, kerítések

Trendi, egyszerű, minimalista stílusban készült kerítésre vágyik? Természetesen modern kapuk és kerítések készítésében is készséggel állunk rendelkezésére. Akár kombinált fa-fém kivitelben, akár teljes egészében fém kivitelben szeretné, hívjon minket bizalommal!

Modern kapu és kerítés referenciáink

 


Nem tudja, melyik típust válassza?

 

Régóta szemezget egy kovácsoltvas kapuval, de nem tud dönteni a számtalan minta és stílus közül? Esetleg az elszabaduló áraktól és a munkálatokkal járó kényelmetlenségektől tart? Cégünk előre kalkulálható költségekkel, gyors és precíz munkavégzéssel készíti el új kapuját, legyen szó hagyományosan nyíló modellről, vagy akár tolókapuról, úszókapuról.

Miért érdemes utóbbiakat választania? A toló kivitelezésű kovácsoltvas kapuk gyorsan és egyszerűen használhatók, emellett kevés helyet vesznek el a bejáró melletti térből. További előnyük, hogy akár utólag is automatizálhatók, illetve kivitelezésük kedvezőbb áron történik, mint az úszó modelleké.

Az úszó, C profilos megoldással készülő kapuk legnagyobb előnye, hogy minimális karbantartást igényelnek. Belső sínrendszerüknek köszönhetően diszkrét, mégis elegáns megoldást jelentenek bármilyen stílusú családi házhoz. Az idő- és időjárásálló anyag pedig garantáltan hosszú élettartamot tesz lehetővé, sőt a felületkezelésre 10 év garanciát is adunk!

Keressen minket, díjmentes helyszíni felméréssel és tanácsadással segítünk a döntésben!

 

Ebben a kategóriában nincsenek cikkek. Ha megjelennek ezen az oldalon az alkategóriák, akkor azok tartalmazhatnak cikkeket.

A Kovácsoltvas.hu weboldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása és anonim statisztikai adatok gyűjtése céljából.