Árak

Mennyibe kerül?

Néhány szó iránymutatásként a költségekről, kapu és korlát árakról

Tisztában vagyunk vele, hogy az ár az egyik legfőbb szempont a döntés során, és mindenki szeretné tudni, mire számíthat nagyságrendileg, amikor kalkulálnia kell az építkezési, felújítási terveihez. Éppen ezért, az alábbiakban igyekeztünk leírni az alsó összeghatárokat, mintegy viszonyítási alapként. Amennyiben az előzetes kalkuláció elfogadásra kerül a megrendelő részéről, a helyszíni felmérésnek sincs akadálya.

Modern, minimalista stílusú, valamint klasszikus, díszes kovácsoltvas termékek kivitelezését az alábbiak szerint vállaljuk:

  • Kovácsoltvas kapuk – tolókapu, úszókapu, nyíló kapu

Ahány ház, annyi féle és típusú kapu. A termékek árát leginkább az egyedi igények és elképzelések alakítják, ám az előzetes kalkulációt nagyban megkönnyíti a vevő számára, ha tudja, hogy a különböző kapuszerkezetek esetében legalább 20.000 Ft/méter árral érdemes számolnia.

kovácsoltvas kapuk már 60.000 Ft-tól / méter

  • Klasszikus kovácsoltvas korlátok és modern fém korlátok

Többi termékünkhöz hasonlóan a korlát árak alakulását is nagyban befolyásolják az egyedi igények, például a rács sűrűsége, mintázata. Ha a fém korlát kialakítása több alapanyagot és munkát igényel, az természetesen az árban is visszatükröződik. A nálunk megrendelhető termékek 25.000 Ft/méter árnál kezdődnek.

korlát árak már 40.000 Ft-tól / méter

  • Kovácsoltvas kerítések

Talán nincs is olyan ház, amelynek egy klasszikus stílusú kovácsoltvas kerítés ne emelné tovább a fényét. Prémiumminőséget képviselő termékeink szemet gyönyörködtetőek és kifejezetten időtállóak – célszerű ezt is szem előtt tartani a költségek kalkulálása során.

kerítések már 40.000 Ft-tól / méter

  • Biztonsági rács

A kovácsoltvas a nyílászárókhoz való biztonsági rácsnak is ideális megoldás. Amellett, hogy tökéletes védelmet nyújt, esztétikai szempontból is kifogástalan, és tovább erősítheti a kovácsoltvas kapuval és kerítéssel rendelkező ház stílusának összhangját.

biztonsági rács ablakra 80.000 Ft-tól / darab

biztonsági rács ajtóra 100.000 Ft-tól / darab

  • Fém tartóvázas lépcsők bel- és kültérre

Egy lépcső kialakítása mindig az adott ingatlan jellemzőihez igazodik. Cégünk korrekt áron vállalja fém tartóvázas lépcsők tervezését, kivitelezését és beépítését pontos határidővel és előre kalkulálható költséggel.

lépcsők 250.000 Ft-tól