Blog - Kerítések, és ami mögöttük van

Polikarbonát előtető

Az univerzális előtető

Önök is bizonyára bosszankodtak már azon, amikor a szakadó esőben rohanni kellett a kint hagyott biciklikért és kerti munkaeszközökért, miközben mi magunk is ronggyá áztunk?

Nem beszélve arról, mennyire veszélyes lehet, ha a bejárat előtt vagy a lépcsőn fel-le csúszkálunk a vizes kövön. Az is hasonlóan dühítő helyzet, amikor a szedett-vedett napernyőket vagy ellenzőket magával rántja és szétáztatja a vihar.

Ezek a kellemetlen esetek ugyan nem mindennaposak, de kellőképp zavaróak ahhoz, hogy egyszer és mindenkorra magunk mögött tudjuk őket. Egy minőségi polikarbonát előtető segítségével, egyszeri befektetéssel mindezt megtehetjük. Ez az univerzális szerkezet kivételesen időtálló, télen megtartja a havat is, és az év minden napján hatékonyan védi az ajtót és a homlokzatot például egy jégeső ellen. Megfelelő kialakítás mellett házikedvenceink békésen hűsölhetnek alatta a teraszon vagy a bejárat előtt, és rosszabb időben sem kell őket egyfolytában ki- és beengednünk.

Óv, véd, ápol és eltakar

Ha a garázs bejáratához szereljük fel az előtetőt, nem kell mindig beállni az autóval rossz idő esetén sem. Az előtető alatt a növényeknek is aranyélete lesz, ezért tökéletes megoldás lehet télikert lefedésére.

Egyszerűen és gyorsan telepíthető, igényes, egyedi és esztétikus díszítése a bejáratnak, ezért növeli az ingatlan értékét is. A polikarbonát ellenáll az UV-sugárzásnak és a vegyszereknek, víztiszta és tökéletes fényáteresztő is egyben. Karc-, hő- és ütésálló, továbbá vízvezető ereszcsatornával is felszerelhető.

Az előtetőt cégünk nemcsak kovácsoltvas, hanem igény esetén rozsdamentes acél szerkezettel készíti. Ezek az anyagok más vázakhoz képest még inkább tartóssá teszik, és igazán elegáns megjelenést kölcsönöznek hozzá. Egyedi méretben, lapos vagy ívelt kivitelben és gyártói szerkezeti garanciával szereljük be bármilyen felhasználási területen. Díjmentes helyszínbejárást és felmérést biztosítunk.

 

Kérjen tőlünk ajánlatot, hogy élete hamarosan sokrétű kényelemmel gazdagodhasson!