Blog - Kerítések, és ami mögöttük van

A kovácsoltvas korlát

A kovácsoltvas korlát mindenhol jól mutat

Az csak természetes, hogy otthonod felújításakor, sőt már a kivitelezés során is egyedi stílusra törekszel.

Ha a munka végeztével nemcsak a kis- és nagybútorok, valamint textíliák, hanem a legapróbb dekorációs elemek is a te ízlésedet tükrözik, akkor bátran kijelentheted, hogy jól dolgoztál. De mit tegyél abban az esetben, ha nem jutsz dűlőre a kovácsoltvas korlátra vonatkozóan? Tovább olvasva megtudhatod, melyik típus illene leginkább az általad gondosan megtervezett enteriőrhöz.

„…ahogy a csillag megy az égen…”

 

József Attila szavait idézve és aktualizálva: ne ess pánikba, ha nehézségeid adódnak, csak dolgozz pontosan, és garantáltan meglesz az eredménye! A korlát kinézetét illetően több megoldással számolhatsz.  Akár az eklektikus, a vintage, a high-tech, a loft vagy a neobarokk stílusjegyek uralják az otthonodat, a megannyi korlátfajtának hála, nyugodtan hátradőlhetsz – találsz olyat, ami a lakhelyedhez dukál.

A hagyományos stílusoknál – gondolunk itt a retróra, a skandinávra és a polgárira – érdemes az egyszerűbb, minimális mintával és görbülettel rendelkező korlátok mellett döntened. A kevesebb néha több elvét követve a színben is köss kompromisszumot: pompázni egy árnyalat is képes, nem kell a kavalkád. Szavazz a diszkrét eleganciára!

Kovácsoltvas lépcső korlát

A modern stílusú fém korlátok esetében – neobarokk, eklektikus – nem kell ódzkodnod a hatalmas mintáktól és díszítőelemektől. Engedd szabadjára a fantáziád, és vigyél életet otthonodba ezek segítségével! A hatást még tovább fokozhatod, ha a kovácsoltvas korlátot kirívó színekkel kezeled, vagy ezüsttel, zölddel antikolod.

Ami te magad vagy
Bárhogy is döntesz a kovácsoltvas korláttal kapcsolatban, fontos, hogy a te ízlésedet adja vissza. Pontosan olyan méretűt, mintájút, színűt és rácssűrűségűt válassz, ami hosszú évek után is legalább annyira üdvöt hoz, mint amikor beépítésre került. Az egyedi elképzelések megvalósításában a segítségedre lehetünk. Fordulj hozzánk bizalommal, és oszd meg velünk az elképzeléseidet!