Termékeink

Az időtálló megoldások híve, de emellett az esztétikumról sem mondana le? A kovácsoltvas korlátok egy életre szólnak, ráadásul igazán elegáns, divattól független stílust képviselnek. Modern és klasszikus kivitelben egyaránt elérhetők, így a napjaink építészeti irányzataihoz is remekül passzolnak. A korlát árakat igyekszünk a realitás talaján tartani, de természetesen a minőségi alapanyagokról és hibátlan kivitelezésről sem mondunk le!

Termékeink között a kovácsoltvas kapuk mellett toló- és úszókapuk is szerepelnek, melyeket szintén kifogástalan minőségben, gyors határidővel készítünk el Önnek. Ingyenes felmérés után egyedi ajánlatot teszünk a kapu elkészítésére, mindvégig az Ön igényeit szem előtt tartva. Számunkra az egyedi elképzelések, megoldások sem okoznak problémát!

Polikarbonát előtetőinket magánszemélyeknek és vállalkozásoknak egyaránt ajánljuk. Ideálisak ablakok, kirakatok védelmére, de egy terasznak, erkélynek is remek díszei lehetnek. Lapos év ívelt kivitelben is elkészítjük, a szerkezetre pedig garanciát is vállalunk.

Megtetszett Önnek valamelyik termékünk? Lépjen velünk kapcsolatba, Önnek is elkészítjük!

Fa lépcsők

Fém tartóvázas lépcsők beltérre, kültérre is.