Ablak- és ajtórács

Kovácsoltvas ablakrácsok, ajtórácsok. Esztétikus és erős védelem a betörők ellen, vagy akár praktikus megoldás a házi kedvencek szökésének, ablakból való kiesésének megakadályozására. (Igen, mi is szeretjük a macskákat.)

 

Polikarbonát előtető

Minőségi, UV álló polikarbonát előtetők erős kovácsoltvas vázzal lapos, ívelt kivitelben is. A polikarbonát mellett üveg előtetők készítését is vállaljuk.

Kovácsoltvas kapu és kerítés

Impozáns kovácsoltvas kapuk nyíló, úszó vagy toló kivitelben, valamint kovácsoltvas kerítések egyszerű minimal stílusútól a bonyolultabb, díszesebb, művészibb formákig.

Kovácsoltvas korlát

Biztonság és szépség: kovácsoltvas lépcsőkorlátok, teraszkorlátok, valamint társasházakba, intézményekbe lépcsőházi és egyéb korlátok készítése. A kovácsoltvas mellett üvegkorlátokat is készítünk megrendelésre.

Fakerítés

Bükk, kőris, borovi fenyő vagy akác kerítés - mi ezekkel az anyagokkal dolgozunk fakerítéseink készítése során. De rendelhet tőlünk a fával egyező megjelenésű, ám annál hosszabb élettartamú WPC kerítést is!

Lépcső

Bel- és kültéri lépcsők tartóvázzal, többféle kivitelben: korláttal vagy korlát nélkül, fektetett lapos vagy "teli" kivitelben, natúr, pácolva, festve...

Egyéb

Egyedi igények megvalósítására is nyitottak vagyunk, sőt: kifejezetten kedveljük az ilyen jellegű felkéréseket. Kérje ajánlatunkat bátran, bármiről legyen is szó!