Kovácsoltvas korlátok

Egyéb kovácsoltvas korlátok

Kovácsoltvas korlátok

Kovácsoltvas erkélykorlátok, veranda-, terasz-, galériakorlátok, köztéri korlátok, stb.

Szeretné mutatósabbá tenni erkélyét, míves kapaszkodót futtatna végig az emeletre vezető lépcső mellett? Válassza erre a célra kovácsoltvas korlátjaink valamelyikét! Referenciáink között Ön is rátalálhat arra a modellre, ami illeszkedik lakása vagy háza stílusához. Az általunk készített termékek egyaránt jól mutatnak modernebb miliőben, valamint klasszikusabb, polgári enteriőrben is. Biztos lehet benne, hogy az új belsőépítészeti elem lenyűgözi majd vendégeit, látogatóit, hiszen letisztult, kortalan dizájnjukkal munkáink bármely otthon legszebb díszeivé válhatnak.

Amiket vállalunk:

  • Erkélykorlátok elkészítése;
  • verandák kivitelezése;
  • galériakorlátok előállítása;
  • köztéri korlátok telepítése, stb.

Amennyiben egyedi igényei vannak a kiszemelt kovácsoltvas korlátot illetően, forduljon hozzánk bátran! Választhat referenciamunkáink közül is, amennyiben azonban speciális elképzelései vannak, szakembereink ebben is állnak rendelkezésére. Egy személyre szabott megoldással igazán egyedivé teheti lakását, ossza meg velünk mihamarabb terveit! 

A rendelés menete

  • Adja meg a korlát magasságát, szélességét és a korlátpálcák közötti kívánt távolságokat!
  • Mángorolással, plusz oszlopelemek beépítésével kapcsolatos igényeit kérjük, előre jelezze!
  • Az antikolással és felületkezeléssel kapcsolatos kívánalmait szíveskedjék időben tudatni velünk!

Korrekt árak - rejtett költségek nélkül

A korrekt árak nálunk nem csak azt jelentik, hogy nem dolgozunk irreálisan magas haszonkulccsal. Ha cégünket választja, nem kell apró betűs részletektől, és a munkálatok során az egekbe szökő költségektől tartania. Tartjuk magunkat ahhoz, amiben az árajánlat adásakor megegyeztünk!

Ha további kérdései vannak termékeinket, szolgáltatásainkat, árainkat illetően, vegye fel velünk a kapcsolatot!