ELŐTETŐK

Egy polikarbonát előtető remek választás otthona vagy akár irodája stílusosabbá tételéhez. Az elegáns megmunkálás és az ellenálló, strapabíró kialakítás garantálja, hogy a szerkezet hosszú ideig díszíti majd az épületet. Tekintse meg referenciamunkáinkat, vagy kérjen oldalunkon egyedi ajánlatot!

Erkélyre, teraszra, ajtó fölé

A kovácsoltvas vázzal készült polikarbonát előtető felhasználási lehetőségei igencsak szélesek. Segítségével akár esőben is élvezheti erkélyét vagy teraszát, a bejárati ajtó fölé helyezve pedig eleganciát kölcsönözhet otthonának. Sőt, termékeink akár a garázs bejáratánál is elhelyezhetők, így autója akkor is óvva van az időjárástól, ha nem parkol be a helyiségbe. Kifejezetten ajánljuk intézményeknek, irodaházaknak, vagy éppen hoteleknek is, hiszen klasszikus megjelenésükkel a polikarbonát előtetők nagymértékben emelik az épület presztízsét.

Minőségi alapanyagok a hosszú élettartamért

Cégünk külön hangsúlyt fektet arra, hogy az általunk készített termékek hosszú ideig megőrizzék eredeti állapotukat, szépségüket. Az igényesen megmunkált kovácsoltvas, valamint a karc-, hő- és ütésálló polikarbonát ötvözése különösen strapabíróvá teszik előtetőinket, melyek az UV-sugárzásnak is ellenállnak.

Kérjen ajánlatot ívelt vagy lapos polikarbonát előtetőre, válassza az Ön ízléséhez legjobban illő terméket!