EGYÉB MUNKÁK

A kovácsoltvas sokoldalúságának köszönhetően számos felhasználási lehetőséget rejt magában. Nem véletlen, hogy évszázadok óta az elegancia és a stílus megtestesítője. A kovácsoltvas korlátokon és kapukon kívül vállalkozásunk egyedi igények kiszolgálásában is várja a megkereséseket, legyen szó használati tárgyról, pavilonról vagy akár bútorról.

Az Ön fantáziájára bízva

Egyedi cégérrel díszítené üzlethelyiségét? Meglepné szeretteit egy kovácsoltvasból készült ajándéktárggyal? Esetleg kerti bútort szeretne minőségi alapanyagból? Forduljon hozzánk bizalommal, felkészült szakembereink elkészítik az Ön által elképzelt terméket rövid határidővel, korrekt áron! Várjuk cégek jelentkezését is standok, feliratok és zászlótartók kivitelezése kapcsán.

Középpontban az egyéniség

Ön megálmodja, mi elkészítjük. Ne érje be tucatárukkal, válassza inkább egyedi kovácsoltvas termékeinket, melyet büszkén mutathat barátainak, kollégáinak. Egy saját tervezésű dísztárgy, virágfuttató vagy postaláda soha nem megy ki a divatból, az ellenálló anyag pedig rendkívül hosszú élettartamot garantál.

Személyre szabott ajánlatért keressen minket elérhetőségeinken!